Trainingen en opleidingen

Aceri biedt diverse producttrainingen aan, zoals Elecworks en Electrical Designer trainingen.

Aceri Opleidingen is de opleidingstak van Aceri. Door onze jarenlange ervaring is Aceri Opleidingen uw partner voor het opleiden van uw werknemers. Of u nu de kennis en vaardigheden van uw medewerkers met betrekking tot uw bestaande software wilt vergroten of hen de (fijne) kneepjes van uw nieuwe software wilt laten bijbrengen, Aceri Opleidingen kan aan al deze facetten invulling geven. De opleidingen van Aceri richten zich zowel op ontwerpers / tekenaars als op applicatieontwikkelaars en systeembeheerders.

Aceri Opleidingen verzorgt veel van haar opleidingen als “Open Inschrijving”. Dit houdt in dat opleidingen die voldoen aan dit criterium regelmatig plaatsvinden in het Aceri opleidingscentrum. U vindt dit rooster hier:
open rooster trainingen van juni 2017 - januari 2018.

Uiteraard is het ook mogelijk opleidingen uit te voeren als “maatwerk”, waarbij wij vooraf eerst met u om de tafel gaan zitten om de exacte invulling van de opleiding vast te stellen. De opleiding wordt hiermee volledig op uw organisatie afgestemd waardoor er een zeer hoog rendement uit de opleiding wordt gehaald.

Aceri Opleidingen is gevestigd in Arnhem, maar biedt haar opleidingen ook op locaties in heel Nederland aan.
Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt!

Wilt u meer informatie over de opleidingen die wij geven, neem dan nu contact met ons op.