Electrical Designer Advanced/Update cursus

Cursusomschrijving
Met deze 2 dagen durende training willen wij u vertrouwd maken met de nieuwe en vernieuwde functies en commando’s van Electrical Designer. Ook enkele van de in onze basistraining behandelde functies zullen wij verder uitdiepen en de basis wordt gelegd naar de geavanceerde mogelijkheden die Electrical Designer biedt, waardoor een efficiënter gebruik van de software zal ontstaan.

Basiskennis
Deze training wordt vaak gebruikt als “opfriscursus” om ervaren Electrical Designer gebruikers te helpen, hun “oude werkwijzen en oplossingen” te verbreden of te vervangen door nieuwe en verbeterde functies. Door het volgen van deze training krijgen deze cursisten de tijd om zich te verdiepen in de nieuwe mogelijkheden van de software, welke continu, mede op basis van wensen en eisen van de gebruikers, wordt ontwikkeld. Tijdens de workshop wisselen de cursisten onderling vaak wetenswaardigheden uit, waardoor slimme en praktische oplossingen worden bedacht.

Cursusduur
2 dagen

Cursusinhoud
De te behandelen lesstof wordt afgestemd op de cursisten. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

• Overzicht van de nieuwe en gewijzigde commando’s, functies en mogelijkheden
• Wijzigingen en uitbreidingen in het beheersysteem
• Uitbreidingen in contact toekenningen
• Macro’s
• Verbindingen; w.o. interne en externe jumpers
• Gebruik van etageklemmen
• Uitbreidingen in toekennen van o.a. Functies, Locaties

Cursusdoel
Na het volgen van deze training is het kennisniveau van de cursist t.a.v. het gebruik van de applicatie opgefrist en verder verhoogd. Met de opgedane kennis kunnen bepaalde delen van het ontwerp- en engineeringproces worden vergemakkelijkt en/of verbeterd wat tijd en geld bespaart.

Vervolgcursus(sen)
Na het doorlopen van deze training is het nog mogelijk voor de cursist om zich verder te ontwikkelen door het volgen van een maatwerk training. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Deze opleiding wordt in overleg ingepland. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)26 - 352 9533.

Software
Lees meer over de software Electrical Designer